dimecres, 17 de novembre del 2010

La Sima de la Higuera

Un nou llibre fotogràfic de l’amic Víctor Ferrer, en aquesta ocasió dedicat monogràficament a la murciana Sima de la Higuera.

LA SIMA DE LA HIGUERA (Pliego, Murcia).
Planes: 80 (280x215 mm)
Idiomes: Bilingüe (castellà i anglès)
Edició de l’Autor.
ISBN: 978-84-933711-5-9
+ Almanac de taula: 22 fotografies 3 D (100x220) mm.
Autors: Michel Renda, Daniel Chailloux i Antonio Danieli.
+ Ulleres 3 D.
Preu: 20€ (Comandes directament a l’Autor)


“La Sima de la Higuera està situada en Pliego a la Comunitat Autònoma de la Regió de Múrcia en la Serra d'Espuña. L'especial interès de la cova es deu al seu caràcter hidrotermal i a les meravelloses formacions i minerals que conté.

Víctor Ferrer i el grup Flaix Black Corb acompanyats pels espeleòlegs de l'Espeleoclub Ressalts de Múrcia han realitzat una interessant feina fotogràfica a l'avenc para la publicació d'aquest llibre.

Per a la fotografia tridimensional que acompanya la publicació han comptat amb la col•laboració dels fotògrafs francesos Michel Renda i Daniel Chailloux i també de l'italià Antonio Danieli.

D. José María Calaforra professor de geomorfologia càrstica de la universitat d'Almeria hi ha participat en la redacció de textos i en les sessions fotogràfiques per estudiar la peculiar formació geològica de l'avenc.

Diverses presentacions es succeiran pròximament per tota la península.”

Agraïm la gentilesa d’en Víctor que ens ha tramés una selecció de pàgines del llibre per tal de mostrar l’excepcional qualitat de l’obra que comentem.



I com a complement, un almanac de sobretaula amb 20 fotografies 3D i unes ulleres per visualitzar-les...i és que en Víctor Ferrer sempre ens sorprèn innovant i afegint més valor a les seves publicacions. Gràcies.

Aprofitem per incloure un article aparegut a la revista Subterránea núm 16 sobre aquesta cavitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.