dimecres, 23 d’abril del 2008

De nou la Cova Urbana de Tarragona

De la Cova Urbana ja hem escrit en juny i l'octubre del passat 2007, i evidentment sempre ens ha quedat el regust que d'aquesta interessant cavitat no hi trèiem l'aigua clara. Els seus exploradors, o els periodistes que ens fan arribar la seva veu, cada cop que en parlen es per dir-ne alguna exageració més.

Ara ha estat el Diari de Tarragona que podeu llegir aquí:

Potser es cert que hi han interessos inconfessables, econòmics i de prestigi personal que algú vol mantenir; però no es tolerable que això es faci a costa de la credibilitat del col·lectiu espeleològic.

Els anys van passant i cada cop l'assumpte es més tèrbol.

1 comentari:

  1. Hola bon dia, buenos dias.
    No se quien eres ni qué puedes ver de turbio en la cova urbana, pero me pongo a tu disposición para cambiar impresiones sobre el tema en el correo siet@siet.es y corregir todo aquello que consideres erróneo o inadecuado.
    Por lo que respecta al artículo del periódico, no se el general de los mortales, pero yo hace tiempo que perdí la fe en la prensa, los abogados, la justicia... Se trata de una polémica artificial, creada por la prensa, y nada más, amén de confundir estalactita con estalagmita, que eso sí es libro...
    Un saludo
    Alberto

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.